KEDVES LÁTOGATÓ !

Köszöntjük Önt honlapunkon.

A vállalkozásunk tulajdonosai több mint 10 éve folytatnak átfogó faipari tevékenységet. Hazai és nemzetközi üzleti kapcsolatokra valamint piaci és szakmai tapasztalataikra építve alapították meg a céget Szeged ipari övezetében, mely ma már 900 m2-es asztalos üzemével, ehhez tartozó kiegészítő csarnokaival és gépjárműparkjával előkelő helyet foglal el a dél-alföldi régió asztalosipari vállalkozásai között.

alapelveink Termékcsaládjaink minden darabját a modern design és kiváló minőség jellemzi.
Porcelán illetve műmárvány mosdókagylók széles választékával gyártunk egyedi igényű, határtalan színvilágú bútorokat. Az olasz SAYERLACK felületkezelő anyagoknak köszönhetően fürdőszoba bútorainknak magas a víz és páraellenálló képessége.
Rusztikus bútorainkat bármilyen fából el tudjuk készíteni, akár almafából is.
3 dimenziós látványtervvel segítünk megrendelőinknek elképzeléseik megjelenítésében, a megfelelő forma és színvilág kiválasztásában. Bútorainkat igény szerint helyszínre szállítjuk és beszereljük.
Termékeinket a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával készítjük el. A gyártás során fokozott figyelmet fordítunk a nyersanyagok kiválasztására, a hatékonyabb felhasználására, a veszélyes és mérgező anyagok kiváltására. Így többek között bútorainkat környezetbarát anyagokkal (pl. vizes bázisú festékekkel is) felületkezeljük.
Tevékenységi körünkbe tartozó munkák: Szállodák, éttermek, üzletek, irodák, lakások egyedi belsőépítészeti berendezéseinek kivitelezése. Fürdőszobabútorok, konyhabútorok, szobabútorok, irodabútorok és más egyedi bútorok gyártása. 2005. év nyarától Bambusz bútorok gyártásával bővítjük kínálatunkat. Cégünk legjelentősebb referencia-munkái hamarosan Web-oldalunkon is megtekinthetőek lesznek.
FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!      AZ ÖN ÁLMAIT MI VALÓRA VÁLTJUK!